&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

SEFED 2022-2023

QUÈ ÉS EL SEFED?

SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) és un programa de Formació Ocupacional que té l’objectiu de formar persones en matèria d’Administració i Gestió d’Empreses i, més concretament, formar administratius/ves polivalents per a pimes. S'hi reprodueixen situacions reals de treball mitjançant la simulació d’empresa com a mètode d’aprenentatge, utilitzant eines i documents d’una empresa real. SEFED es caracteritza per la innovació, la transnacionalitat, la transparència, la qualitat i el treball en xarxa. Aquest programa té una alt nivell d’inserció laboral.

A QUI S'ADREÇA?

  • A persones que estiguin interessades en reciclar-se en l’àmbit administratiu amb un nivell d'entrada al curs de ESO o equivalent (en el seu defecte es farà prova de nivell) valorant-se experiència laboral relacionada.
  • Persones inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya abans d'iniciar l'acció formativa, tant si són persones treballadores en situació d'atur com si són ocupades.

QUÈ OBTINDRÀS?

  • Un Certificat de Professionalitat de nivell 2.
  • Aprendràs “fent”, posant en pràctica l’adaptabilitat, el treball en equip,  la polivalència i totes les competències i tasques relacionades amb l’àmbit administratiu.
  • Faràs pràctiques professionals en empreses reals.
  • Millorar les teves possibilitats a l’hora de buscar feina.

DATA INICI

Data aproximada: DESEMBRE 2022 

INSCRIPCIÓ AQUÍ

+INFO

Continuar llegint

Imprimeix Correu