Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

ACCIONS PER A DIFERENTS COL·LECTIUS

Contracció i formació de persones en atur pertanyents a diferents col·lectius. 

+INFORMACIÓ 

PROGRAMA "TREBALL ALS BARRIS" A SABADELL

Programa per a persones en atur dels barris de la zona del riu Ripoll i del sud de Sabadell. 

+INFORMACIÓ 

ACTIVITATS LABORALS PER A JOVES

Programes per a joves en situació d'atur que volen adquirir experiència laboral. 

+INFORMACIÓ 

Ocupació

Plans d'Ocupació

 
Els plans d'ocupació són programes destinats a promoure la contractació laboral de persones en situació d'atur per a la realització d'actuacions de caràcter temporal i d'interès general i social.
 
El Servei d'Ocupació de Catalunya subvenciona el cost salarial i de Seguretat Social derivada de la contractació laboral de persones aturades.
 
Les actuacions descrites tenen naturalesa addicional respecte de les actuacions habituals de les entitats que promouen els plans d'ocupació i tenen com a objectiu proporcionar una feina a les persones que d'una altra manera tindrien grans dificultats per trobar un en el mercat obert.
 
Les entitats que poden sol·licitar subvencions per a plans d'ocupació són les entitats locals de Catalunya i les seves entitats dependents o vinculades, i les entitats i institucions sense ànim i lucre i universitats públiques amb seu a Catalunya.
 
Poden ser beneficiaris/àries dels plans d'ocupació les persones inscrites a les oficines de Treball com a demandants d'ocupació no ocupades, amb les prioritats que es determinin en la convocatòria corresponent.
 
Les convocatòries respectives concreten els requisits a què s'han d'ajustar les entitats sol·licitants, els criteris que han de complir els projectes i els sectors, actuacions i col·lectius de persones desocupades que poden ser contractades.

 

Imprimeix Correu