&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

  • baner1
  • baner2

Cases d'Oficis

Les Cases d’Oficis són una acció que qualifica professionalment joves menors de 30 anys i els facilita l'accés al mercat de treball. Els joves, que fan sis mesos de formació a la Casa d’Oficis del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell, posen en pràctica els coneixements adquirits mitjançant un contracte de treball de sis mesos també. Així, la durada total del programa és de 12 mesos.

La finalitat és qualificar professionalment aquests joves i potenciar actituds i habilitats laborals, així com facilitar la formació bàsica per obtenir el graduat en secundària obligatòria. Les Cases d’Oficis, abans conegudes com a Escoles Taller, s’estan portant a terme a Sabadell des de l’any 1989, amb insercions laborals de més del 50%. En aquest sentit és remarcable que el 40% dels i de les joves que troben feina ho fan en la mateixa especialitat que han desenvolupat a la Casa d’Oficis. A través de les Cases d’Oficis en els darrers anys s’han cobert actuacions com animacions a Fira Sabadell per a infants (Casa d’oficis d’Atenció a la Infància) i cobertura audiovisual d’actes de l’Ajuntament (Casa d’Oficis de Disseny i Producció Multimèdia).

Durant el període comprès entre novembre de 2023 i octubre de 2024 es duran a  terme les següents especialitats:

  • VIDEOPRODUCCIÓ I CULTURA AUDIOVISUAL

  • ATENCIÓ A LA INFÀNCIA


"La Casa d’Oficis està cofinançada pel Servei d’Ocupació de la Generalitat i el Fons Social Europeu"

Imprimeix Correu