&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

  • baner1
  • baner2

Cases d'Oficis

Cases d'Oficis

 
La Casa d’Oficis es va posar en marxa l'octubre del 2003 i es tracta d’una acció per qualificar professionalment a joves menors de 25 anys i facilitar el seu accès al mercat de treball. 
 
Els joves que fan sis mesos de formació en la Casa d’Oficis del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell posen en pràctica els coneixements adquirits mitjantçant un contracte de treball de sis mesos. 
 
Plans d'ocupació per a joves, servei de Promoció Econòmica de Sabadell

Àrees de treball

  • animadors per a la gent gran
  • pintura
  • recuperació i manteniment d’edificis i obres públiques
  • reparació i manteniment d’equips informàtics obsolets 
  • multimèdia
Amb l’objectiu de qualificar professionalment aquest grup de joves, les Cases d’Oficis, també conegudes com a Escoles Taller, s’estan portant a terme a Sabadell des de l’any 1989 amb insercions laborals de més del 75%. En aquest sentit és remarcable que el 40% dels i de les joves que troben feina ho fan en la mateixa especialitat que han desenvolupat a la Casa d’Oficis o Escola Taller.
 
plans d'ocupació servei de promoció econòmica de Sabadell
 
A través d’Escoles Tallers i Cases d’Oficis en els darrers anys s’han cobert actuacions com la protecció d’espais naturals de la ciutat, actuacions a indrets com La Salut i el riu Ripoll i, fins i tot, la pròpia rehabilitació del Vapor Llonch, seu del Servei de Promoció Econòmica.
 
La Casa d’Oficis està confinançada pel Servei d’Ocupació de la Generalitat i el Fons Social Europeu.

 

Imprimeix Correu